sport

A GTK hallgatóinak újabb sportsikerei

A 2015/16-os akadémiai évben karunk hallgatója Vincze Olivér (PHMdb, I. évfolyam) gyorstollaslabda sportágban kiváló és nemzetközi színtéren is kimagasló eredményeket ért el. A hallgató eredményei az alábbiakban olvashatóak – olvasgató a kar honlapján.

[ Tovább... ]

A Selye János Egyetem hallgatója képviselte Szlovákiát Kínában

World Lesiure Games – játék, határok nélkül… A World Leisure Világszervezet idén szeptember 12. és 21. között, Kínában szervezte hagyományos sporteseményét, a World Lesiure Games-t. A Selye János Egyetem óvópedagógus hallgatójának, Dolezsa Zsuzsannának jutott az a megtiszteltetés, hogy a szabadidős világjátékokon Szlovákiát, s egyúttal az alma materét képviselhette és népszerűsíthette.

[ Tovább... ]

A Selye János Egyetem hallgatója képviseli Szlovákiát

A World Leisure Világszervezet idén Kínában tartja a sporteseményt A Selye János Egyetem Testnevelés Tanszékének vezetője, Dobay Beáta is tagja a World Leisure Világszervezetnek. E kapcsolat jóvoltából idén Dolezsa Zsuzsanna harmadéves óvópedagógus hallgató képviselheti Szlovákiát a Kínában megrendezendő szabadidős világjátékokon. Dolezsa Zsuzsanna egy fiatalokból álló csoport tagja lesz. Erre az eseményre egy óriási stadion épült

[ Tovább... ]