Újra nyílt nap a Selye János Egyetemen

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is közös nyílt napot szervezünk az érdeklődőknek. Mindhárom kar egy napon, egy helyen! A program már fél kilenctől elkezdődik és délután kettőig tart majd. Hogy mi minden vár a látogatókra?

További részletek az eseményben: <a href="http://sjehok.org/s/nyilt-nap-2016">http://sjehok.org/s/nyilt-nap-2016</a>

További részletek az eseményben: http://sjehok.org/s/nyilt-nap-2016

A Konferencia-központ dísztermében a köszöntő után programismertetővel veszi kezdetét a nap. A három kar előadása eltérő időpontban lesz hallható, így mindenkinek esélye lesz részt venni akár több szak ismertetőjén is. Az érkezéskor regisztrált látogatók a kézhez kapott kiadvány segítségével tájékozódhatnak, hiszen a szakleírások és fontosabb tudnivalók mellett egy térkép is található a lapok között. Az érdeklődők számára egész nap szabad a pálya: körülnézhetnek a folyosón, ahol az egyes tanszékek és szakok standjai kapnak helyet, a hallgatói önkormányzat vetítőterméig pedig egy élményutazás vezeti majd végig a jelenlévőket. A kiállított fotók érdekes történetekben mesélik el, hogyan is zajlott az egyetemi élet a már diplomást szerzett hallgatóink számára.

Miközben élményeket és információkat gyűjtenek a nézelődők, senki se feledkezzen meg betérni a Selye János Egyetem Karrier-tanácsadó Központjának termébe is, ahol munkatársaink szerencsekerékkel várják az érdeklődőket. De mit is kell tenni ahhoz, hogy egyesek nyereményekkel térjenek haza? Kitépni a kiadványban található kérdőívet, kitölteni és bedobni azt a kihelyezett urnába! A helyszíni ajándékokért cserébe csupán ennyi a feladat. Van, aki dupla eséllyel szeretne indulni a sorsoláson? Nem kell mást tenni, mint aktívan érdeklődni és pecséteket gyűjteni az egyes standoktól, így a szerencsésebbek értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak a 2016-os beiratkozáson.

Amennyiben a vendégek az egyes épületeket a saját szemükkel szeretnék látni, érdemes a délutáni órákban is velünk tartani. Kis csoportokban kirándulunk a sportközpontba, az egyetem épületeibe, tantermeibe, sőt még a kollégiumokba is lehetőség lesz bepillantani.

A diákok igazolásait az iskolák számára a tanulmányi osztály munkatársai fél egytől osztják ki, ezzel ér véget a nap.

Mindenkit sok szeretettel várunk az első egyetemi élményére február 16-án, Rév-Komáromba, a Vár utca 2. szám alá.

További részletek az eseményben: http://sjehok.org/s/nyilt-nap-2016